Otterup klinikken:

Klinikken er åben:​

Man - tors: 08.00 - 17.00​

Fredag: 08.00 - 16.00​

Telefontid fra kl. 07.00​

Smådyrsklinik​ til hunde, katte, gnavere og fugle

Vores smådyrsklinik fungerer hovedsageligt som dyrlægepraksis for familiedyr nær Nordfyn og omegn. Vi har mange års erfaring i håndtering og behandling af hunde, katte, gnavere og fugle.


I vores smådyrsklinik beskæftiger pt. 2 dyrlæger, 1 autoriseret veterinærsygeplejerske samt 1 veterinærsygehjælper/veterinærsygeplejerskeelev. Se personale her. Lige nu har vi også en praktikant, som går til hånde med forskellige ting.
De fleste af vores ansatte har været hos os gennem en årrække, så I bliver altid mødt af "et kendt ansigt", når I møder op på en af klinikkerne.


Du er altid velkommen på vores klinikker, og vi sætter pris på at du kommer forbi med dit kæledyr - også når det er raskt - eventuelt for at blive vejet, eller bare for at få en godbid. 

Vi tilbyder:

  • Konsultationer efter aftale
  • Helbredsundersøgelse og vaccinationer
  • Kirurgisk behandling

  • Røntgenundersøgelser

  • Ultralydsscanninge

  • Øre- og tandbehandlinger

  • Laboratorieundersøgelser

  • Hjælp ved adfærd hos hund og kat

  • Individuel rådgivning i forbindelse med salg af foder og plejemidler

Konsultationer og udredninger hvis dit dyr er blevet sygt

Vi har tidsbestilling til konsultationerne, for at gøre ventetiden så kort som muligt, og for at sikre at vi har den nødvendige tid sat af til hver enkelt patient. Hvis du bare skal bestille en tid, kan du ringe på hverdage mellem kl. 7-17. Hvis du derimod ønsker at tale med en dyrlæge først, bør du ringe mellem kl. 7-9.
Selv om vi har travlt, kan vi næsten altid få tid til at kigge på dit dyr - bare du lige ringer først

Helbredsundersøgelse og vaccination

Vi undersøger altid dyret inden vaccination, så vi sikrer os bedst muligt at det er raskt og således får det fulde udbytte af vaccinen.
Vi anbefaler vaccination af hvalpe og killinger ved 8-12 ugers alderen (afhængig af moderdyrets vaccinationsstatus) og igen 4-6 uger senere. Herefter anbefales årlige revaccinationer.


- Kattene vaccineres rutinemæssigt mod:
Panleukopeni (Kattesyge, som er en potentiel dødelig virusinfektion) - Calicivirus (Katteinfluenza) - Rhinotracheitis (Herpesvirus) - Leukæmi - Clamydophila (Clamydia).

- Hundene vaccineres rutinemæssigt mod:
Distemper (Hundesyge) - Hepatitis (Smitsom leverbetændelse) - Parvovirus (Tarmbetændelse, ofte blodig) - Parainfluenza (Kennelhoste, virusdel) - Leptospirose (Bakterie som kan smitte til mennesker).
Desuden anbefaler vi vaccination mod Bordetella bronchiseptica som er bakteriedelen af Kennelhoste. Dette er en flydende vaccine, som skal hældes i næsen på hunden.


Skal du have dit kæledyr med udenlands, skal det vaccineres mod Rabies (Hundegalskab) og vi skal udstede et kæledyrspas.
Se mere under "Rejse med hund og kat" på Fødevarestyrelsens hjemmeside her.

Ultralydsscanninger

Vores scannere bruges ofte til diagnosticering af drægtighed hos hund og kat. (Dette kan gøres fra 25. dagen).
Derudover anvendes scanneren ved mistanke om lidelser i de indre organer - for eksempel livmoderbetændelse, blæresten, nyre- eller leverlidelser etc.
Fordelen ved scanneren er, at det er smertefrit for dyret, og narkose er sjældent nødvendigt.

Øre- og tandbehandlinger​

Ved tilbagevendende øreproblemer er det ofte nødvendigt at få renset ordentligt op i hundens eller kattens ører. Dette gøres i fuld narkose efter aftale.
Vi udfører tandrensninger på hund og kat, hvilket også kræver fuld narkose. På begge klinikker har vi avanceret tandudstyr, og renser tænderne v.h.a. ultralydsrenser. Herefter poleres tænderne, for at sikre en jævn overflade, så tandsten ikke så nemt kan sætte sig fast igen.

På klinikken i Otterup laver vi også tandfyldninger ved behov for dette.​

Laboratorieundersøgelser

Vi har et mindre laboratorium på begge klinikker, hvor vi kan undersøge blod, urin, fæces m.m.
Derudover har vi et godt samarbejde med Vet Med Lab, som afhængig af undersøgelsens art, giver os svar i løbet af 1-2 hverdage.

Adfærdsbehandling af hund og kat

Vi kan også tilbyde adfærdsbehandling hvis din hund eller kat har adfærdsmæssige problemer. Vores dyrlæger har mange års erfaring og kan hjælpe med de fleste problemer. Ellers henvises til adfærdsbehandler.

Butik

Individuel rådgivning i forbindelse med salg af foder og plejemidler til dit dyr. Hill's og Royal Canin til hunde og katte.

Derudover sælger vi diverse specialartikler til både hund og kat, blandt andet de lækre Julius-K9 seler.​


Mangler du et smart hunde- eller kattetegn, kan du vælge mellem rigtig mange flotte modeller fra Red Dingo.

Kom ind og kig i vores butik. Har vi ikke hvad du skal bruge, kan vi ofte skaffe det hjem i løbet af nogle få dage.

Kirurgiske indgreb

Klinikken er indrettet med en operationsstue, hvor vi kan udføre næsten alle former for kirurgiske indgreb, ligefra standard operationer - som neutralisering af hund og kat - til de mere komplicerede indgreb. Vi udfører operationerne med største omhu og anvender altid de sikreste former for bedøvelse og overvågningsudstyr.

Røntgenundersøgelser
Vi er i stand til at tage røntgenbilleder ogs, og vi er godkendt af DKK til at tage HD- og AD-fotos. Husk at du skal købe og udskrive en rekvisition via DKK´s hjemmeside, som du skal medbringe ved røntgenoptagelserne.

Rekvisitionerne kan købes og udskrives via dette link:

www.hundeweb.dk.

Kontakt vores smådyrsklinik

Du kan ringe til os på telefon 64 82 12 12 og høre mere om, hvad vores smådyrsklinik kan gøre for dig. Du er også mere end velkommen til at sende en besked til epevet@vetnet.dk og vi vil bestræbe os på, at besvare din e-mail så hurtigt som muligt.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Nyheder

5 ud af 5 stjerner i bedømmelse ved 9 anmeldelser på Facebook​

HVEM ER VI?

​Otterup Dyreklinik

CVR: 47289319

KONTAKT OS​

​Telefon: 64 82 12 12

E-mail: epevet@vetnet.dk

OTTERUP​

​Nørregade 28, 

5450 Otterup